Followers

Tuesday, October 5, 2010

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”


**Sticky Mood until 10 October 2010**

Contest ini akan bermula pada 08 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

~> Syarat-syarat penyertaan :-

1) Menjadi Follower blog INI (http://mamalieyna.blogspot.com) dan blog INI ( http://mamalieynaforcontest.blogspot.com) (bagi memudahkan anda semua tau info berkaitan contest ni-dah habis contest, nak delete..bleh jer ^_^)

2) Membuat entry dengan tajuk ini sahaja “Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”

3) Letakkan banner di sidebar dan di dalam entry anda dan linkkan ke halaman contest ini

4) Letakkan gambar Baby anda (anak sendiri ye) lingkungan usia 06 bulan – 36 bulan yang sedang dalam gaya ‘Exploration Time’ yang dirasakan paling Sweet & Cute! sertakan sekali NAMA & UMUR anak anda!

5) Gambar berkenaan perlu nampak wajah si anak dan kejelasan gambar juga diambil kira

6) Ceritakan sedikit berkaitan gambar berkenaan..sesimple mungkin ye.

7) Tinggalkan Link entry anda di ruangan komen di entry ini sahaja

Hadiah :-
- 3 kategori pemenang utama disediakan,untuk tempat pertama, kedua &ketiga.(pilihan JURI)

- 3 hadiah saguhati disediakan untuk 3 pemenang bertuah yang akan dipilih menerusicabutan undian oleh my boy, Arif Haidar.

- nak tengok hadiah contest? Sila terjah ke SINI ^_^

Selamat Bercontest!


This is my entry:

“Sweet & Cute Baby ‘Exploration Time’ Contest”


Dengan ini Ummi ingin pertaruhkan gambar ni utk this contest:


NAMA ANAK: AMZAR SYAKIR BIN SHAHIZAN

UMUR : 8 BULAN +

foto ni Ummi snap ms myson umur dalam 4-5 bulan rsnya...ms tu myson xpandai lg menyulur ke depan, myson hanya pandai mengundur, undur punye undur termasuk ler bwh myson punyer babycoat...dgn sepantas kilat Ummi ambik hpon n snap this moment..xsangka plak mamalieyna buat contest exploration time ni...mmg sesuai la rasanya..xgitu??! heheh




1 comment:

mamalieyna said...

weeei comeinye! ^_^

TQ for joining! Good luck cayang!

LULUS!

Blog Archive

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI