Followers

Monday, October 4, 2010

Funny Pose On Raya Contest


'Sticky Mode'


Salam sayang to all frens,


Alhamdulillah,
Dengan sukacitanya,saya bersama Incik Suami+Adam
ingin melancarkan
our first contest

"Funny Pose On Raya Contest"

Syarat-syarat penyertaan:

1.Mestilah menjadi follower kepada blog ini dan add di bloglist anda
2.Copy dan letakkan banner contest di sidebar blog anda,jangan lupa utk link back kan banner ke entry ini
3.Contest terbuka kepada semua bayi yang berumur antara 1 bulan hingga 6 tahun
4.Hanya satu gambar yang dibenarkan untuk dipertaruhkan,kemudian nyatakan sekali Nama anak,Tarikh lahir serta email anda
5.Buat satu entry tentang contest ini dan tinggalkan link entry anda diruangan comment entry ini supaya mudah untuk disemak setiap penyertaan
6.Contest bermula pada 19 Sept dan berakhir pada 9 Oct 2010 [ada pembetulan tarikh,mula pada 19 Sept]
7.Hadiah adalah disponsor oleh Mr Shapiza iaitu My Incik Suami,selaku juri utama bagi contest ini.
8.Juri akan memilih 2 peserta kategori lelaki+2 peserta kategori perempuan untuk ditabalkan sebagai pemenang.

Mailah ramai-ramai pakat meriahkan contest ku ini!
Hadiah adalah disponsor oleh Incik Hubby sepenuhnya,semestinya hadiah menarik menanti anda!



ini ialah gmbr yg Ummi peraruhkan..my son! ummi rs funny tgk gambar ni...myson menangis sekuat hati bila sepupunya yg kt blkg tu(muka takut) cuba meletakkan songkok(hitam) di kepalanya,songkok tu dah di sorok tempat lain sbb myson terlalu takut.myson sgt takut dgn benda warna hitam,....bila dah reramai tu mcm2 aksi kita dpt tgk baik bdk2 mahupun yg dah berusia..heheh..


NAMA ANAK : AMZAR SYAKIR BIN SHAHIZAN
TARIKH LAHIR: 13 JAN 2010
email: arissa_pp@yahoo.com

1 comment:

Masrina binti Alim said...

salam..Ummi dah semak..lulus!
gud laq

Blog Archive

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI