Followers

Sunday, November 7, 2010

THANKS MY FRIEND!

Salam…hari ni ummi takde nak citer pasal ape laa…just nak test drive petua dari Awangku

(ni la awangku..sori ummi copy gambo kamu..hehe)

mcm mana beliau buat tulisan kat entry dia yang sangat cun melecun hensem macam dia.

Bila dia gtau kat shoutbox ummi tadi…MasyaAllah, awat la ummi tak terpikir langsung pasal ni…hehe

tu la orang kata, bukan tak tau, Cuma tak terfikir je..bende sonang by two pun nak tanye orang…

tak pe kan..rajin bertanya dapat berkenalan jawapan…


~ C.I.T.R.A.C.I.N.T.A.K.U ~

4 comments:

Awangku Johan said...

ALhammdulillah ummi, nmpaknya berhasil ya percubaan ummi menggunakan pelbagai font d en3 terbaru ni.. Apa2pun, Awang gembira coz dapat membantu ummi.. dan skali lg nk ucapkan trima kasih wat en3 pasal awang hehehee... Lelong.. Lelong.. Lelong.. 5,000,000 dirham... Hehehehe... Happy sgt2 hari ni.. hehe

shi3la said...

hermmmm yerlahhh selalu nyer macam tue lahhh..kiter bukannyer tak tahu tapi kadang tuhh takut nak mencuba pon iya jugakk..nasib ader kawan-kawan yang sudi membantu kann..:)

Ummi AmnaAmzar said...

betul tu shiela...kalau bkn kwn2 yg hebat bab2 blog ni xtolong, mcm mn lah yg baru dok merangkak ni nak pandai..hehe

Amy Syaquena said...

salam..

Jom join baby contest 'ANAKKU'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/si-manja-bersama-anakku-di-sinar-raudah.html

Blog Archive

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI