Followers

Tuesday, February 15, 2011

Contest Holiday Ummi 2011

*sticky post until 15 Feb, 2011*


Bismillahirrahmanirrahim...

Dengan rasa sukacita Ummi melancarkan Contest pertama Ummi iaitu
Contest Holiday Ummi 2011 sempena percutian Ummi dan family ke sebuah tempat percutian yang menarik di dalam Semenanjung Malaysia.

Syarat-syarat contest:

* 1. wajib jadi follower blog INI dan Citra Cinta Ummi & Ayah ..yang dah jadi follower proceed to syarat ke 2.

*2. Letak banner simple ummi atas tu kat entry dan sidebar dan link balik ke entry ni.
( gambar banner tiada kena mengena dgn tempat percutian family ummi ye, gmbr tu ms percutian ummi tahun lepas, takkan nak pegi lagi taun ni..hheee..kpd yg dah jwb nk tukar boleh tp sekali je ye!!


*3. Buat satu entry tentang contest dengan tajuk "Contest Holiday Ummi 2011"

*4. dalam entry tu, sila:
* teka tempat percutian Ummi nanti (cuti Chinese New Year 3 Feb-5 Feb)
* letakkan gambar percutian anda yang paling menarik, tak kira la kat mana2 dalam @ luar Malaysia.

*5. dah siap, submit link entry kat ruangan komen entry Contest ini sahaja...

boleh tag kawan2 seramai yang mungkin..
Tarikh Tutup penyertaan :

15 Feb, 2011 (11.59 tgh malam)

Hadiah yang menanti anda:

1. Misteri
(akan di beritahu setelah balik dari holiday)
2. Misteri
( untuk 3 orang pemenang-akan di beritahu lepas balik holiday jgk!!)

38 comments:

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

TQ

aeyinn said...

aeyinn org ke 2 join


http://aeyinnconga.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

tq

Ummi AmnaAmzar said...

cute mum n ayienn:
( gambar banner tiada kena mengena dgn tempat percutian family ummi ye, gmbr tu ms percutian ummi tahun lepas, takkan nak pegi lagi taun ni..hheee..kpd yg dah jwb nk tukar boleh tp sekali je ye!!

cempakakuning said...

As salam.
Cempaka join ye.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

cempakakuning said...

As salam.
Cempaka join ye.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

eb ezrin2 said...

eb join gaks
id:eb ezrin
link:
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html
tq

Myra Jay said...

MJ join teka gak..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

mamaacha said...

As salam....joint dah
ID : mamaacha
http://gurindamkami.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

mamaacha said...

joint dah http://gurindamkami.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

amiey lee said...

kta join ye

http://dvillahati.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

jom main teka2 kta plak ye

Zur@ZaRi said...

salam kenal yer...

zura pun join..

http://zuracontest.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

imanmom said...

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

id : imanmom

tiqaa said...

wah, menarik! :D

nadiah said...

salam Ummi,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

id : nadiah

lurun nauzzi namzar said...

saya join yer...

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

Huda said...

yeay..dah join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

Dayang Bulat said...

assalamualaikum, ummi, saye dah join, jemput dtg ke blog saye ye.. :D

http://dayangbulat.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

ibuayahdamia said...

knock..knock...datang hantar link ni..hehe

http://cuba-cuba-contest.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

kalau ader salah tu, harap inform yer..

Ms and Mr Red Ribbon said...

bole bagi hint tak?
yg dalam gambar banner tue ek?

Ummi AmnaAmzar said...

Mmribbon: kat syrat2 dh gtau..banner xde kene mngena..dlm banner dh p taun lpas

Huda said...

salam ummi,

huda dh tukar jawapannya :)

nnti chek balik yer

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/01/contest-holiday-ummi-2011.html

~~@lyci@~~ said...

salam ummi..
alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

tq ;)

cikpuanhady said...

salam..me join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Onitsuka_hana said...

JOIN

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Onitsuka_hana said...

ummi kata da klu.mna ek..xdapat dikesan.nak kata gambar bukan.huhu

Onitsuka_hana said...

Pembetulan.redha je lah..huhu.Antara kelantan n negeri sembilan saya teka...

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Onitsuka_hana said...

Pembetulan jawapan. redha jelah nie..Antara negeri sembilan n kelantan..saya teka...

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Onitsuka_hana said...

Pembetulan jawapan

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Onitsuka_hana said...

http://onitsukahana.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

~~@lyci@~~ said...

umi, alycia dah buat pembetulan..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

kalau salah bole teka lg x hehe..

Kehelan said...

salam

dh joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

cikpuanhady said...

salam ummi..saya dah tukar jawapan..link sama kat atas tu..

kayyana said...

yana dah join

http://rayyancontest.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

TQ

id follower : yana

b a m b a m ' s said...

cik bambam join yer.. :p

id: bambam
link: http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

fa10 said...

SAYA JOIN JUGA,

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam Ummi..k.atie dah join!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/contest-holiday-ummi-2011.html

Blog Archive

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI