Followers

Wednesday, September 29, 2010

Baby Raya Baby Bergaya Contest


Baby Raya Baby Bergaya Contest

**STICKY MODE**
~contest by ibu_batrisya~
email : wardah_rosa@yahoo.com

Alhamdulillah...dengan sukacitanya ibu lancarkan contest ibu yang pertama !..harap ramai sudi join yer....contest ini dianjurkan setelah blog ibu_batrisya ni nampaknya semakin gemilang, terbilang dan cemerlang hasil sokongan anda semua jugak...heheh

jom teliti syarat dan maklumat lanjut contest ini :-


1. Add blog ibu_batrisya dan penaja hadiah iaitu mummy ryan , mamaiqbal& maisyz collection di blogroll/bloglist anda & wajib menjadiFOLLOWER blog berkenaan.

2. Tepekkan banner CONTEST & PENAJA disidebar blog anda & pastikan banner contest di link back ke entry ni manakala banner penaja ke blog berkenaan.(no link back will be disqualified)

3. Terbuka kepada SEMUA yang mempunyai blog & anak yang berumur dari 1 bulan sehingga 4 tahun (kanak2 yang lahir dari tahun 2006 ke atas) contest bermula dari 15hb September 2010 sehingga 15hb Oktober 2010 (11:59 pm)

4. Hanya tajuk diatas je yang diterima "Baby Raya Baby Bergaya Contest"

5. Upload hanya SEKEPING gamba anak anda berbaju RAYA (apa-apa jenis baju pun boleh asalkan BAJU RAYA), boleh hantar 2 & 3 kali penyertaan(kalo anak ada lebih dari satu) & sila pastikan gambar jelas & senang untuk di copy paste & gambo tidak boleh di edit & studio photoshoot

sila nyatakan sekali:

Nama Anak, Umur,Tarikh Lahir Anak serta email anda


6. Dalam entri itu pastikan anda masukkan sekali BANNER CONTEST (Banner Penaja hanya wajib ditepek pada sidebar shj.) serta mention tentang penaja & link back ke blog berkenaan(no link back will be disqualified).

7. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ni.

8. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar baby yang CUN, CUTE dan yang pasti BERGAYA di hari raya. 10 pemenang akan dipilih, 5 pemenang untuk setiap kategori Boy & Girl ! (Tempat pertama, kedua, ketiga dan seterusnya.....)

9. Juri-juri terdiri daripada orang-orang sekeliling ibu jugak, yang pasti bukan golongan blogger !


DENGAN ITU

bersama-sama ini ummi sertakan gambar anak2 ummi yg sgt bergaya dengan baju raya mereka...

sebelum tu...inilah banner this contest dgn wajah batrisyia yg sgt cute bergaya dengan baju raya nye...





NAMA ANAK: AMNA SAFIYYAH BINTI SHAHIZAN

UMUR: 3 TAHUN 9 BULAN

TARIKH LAHIR: 7/12/2006

email: arissa_pp@yahoo.com



NAMA ANAK: AMZAR SYAKIR BIN SHAHIZAN

UMUR: 8 BULAN

TARIKH LAHIR: 13/01/2010

email: arissa_pp@yahoo.com


6 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

add semua blog dlm bloglist k..
thanks sudi join..comey!

UMMI AMNA&AMZAR said...

Salam ibu batrisya...dah list semua dlm bloglist...kene htr link semula ke?

hayatul amira said...

ini 3 tahun atau tigabelas tahun . hotness !

ibu_BatRiSya @wardah said...

LULUS!

UMMI AMNA&AMZAR said...

time kasih..alhamdulillah

Momma Mia said...

amna pandai bergaya laa
good luck

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI