Followers

Thursday, March 24, 2011

Lama tak join contest.. hadiah contest tak di pos lagiiii..

Hmmm...sekian lama dekat sebulan rasanya ummi tak bercontest. rasa malas melanda diri..huhu dan yang paling Ummi rasa bersalah sebab hadiah contest kepada pemenang belum lagi di pos2.. actually hadiah2 nya ialah FM & keychain from Pangkor Island..opcoz la ummi dah beli hadiah2 ni dari haritu kan..still disimpan rapi dalam laci..citernye..mintak tolong kawan belikan envelope pos express.. but masih belum di beli lagi sebab hubby nya telah di transfer ke pejabat pos lain.. so, ummi pun kena lah tunggu sehingga kawan tolong belikan...mitak maaf ye semua pemenang.... mmg sangat2 kesilapan teknikal dr Ummi.. huhuhuhu Ummi janji akan ummi pos setelah dpat envelope tersebut...


2 comments:

Hidayati said...

As salam. Akak dari My Sleeping Angel Contest. Angel anda telah pun diumumkan sebagai pemenang saguhati pada 22/3/11 yang lalu. Akak ternanti-nanti respon dari anda. Sila emailkan nama penuh, alamat surat-menyurat dan no. telefon ke bluebelluv@yahoo.com dengan segera bagi tujuan pengiriman hadiah.

p.s: esok akak akan mula mengirim semua hadiah.

Hidayati said...

As salam. akak dari My Sleeping Angel Contest. Angel anda telah pun diumumkan sebagai penerima hadiah saguhati. Akak masih ternanti-nantikan respon dari anda. Sila emailkan nama penuh, alamat surat-menyurat dan no. telefon ke bluebelluv@yahoo.com
dengan seberapa segera untuk pengiriman hadiah.

p.s: Akak akan mula menghantar hadiah pada 31 Mac 2011

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI