Followers

Thursday, January 27, 2011

"Muslimah Paling Bergaya"



end 7/2/2011


ummi nak tag:
amira idora
Ira

Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
jwpn: of coz la ken buat lagi..,boleh mengeratkan silaturrahim antara kita..tambah kawan ramai2, yg penting ummi suka join contest, so, ummi akan join semua contest..hehe oppsss..lg 1 sbb hadiah yang Pn Ermayana sediakan sgt best..sesuai utk wanita2 spt ummi

Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini?
Sebab rasanya ummi memenuhi syarat2 yang diperlukan untuk menjadi Muslimah Paling Bergaya..

2 comments:

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

Thanks dear coz sudi joint...terima kasih...I terpaksa shortkan datenya sebab susah nk ping my latest entry kat geng blogger, mcm u cakap i perlu wat contest ni lg kan so insyaAllah akan dtg i buat lg cepat2 la you hantar link...moga2 rezeki you pulak...

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

salam tk sangka jd kontroversi,terpaksa terima apa yg terjadi,mungkin agak caca marba maklum first time berblog n buat contest...tp jgn terus menghukum takde niat utk jdkan u mangsa...ade wat entry khas mohon maaf silalah drop komen spy saya tahu rasa hati anda...

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI