Followers

Wednesday, December 15, 2010

LUCKY DRAW UMMI

Bismillahirrahmanirrahim...

*Sticky Post sehingga 15/12/2010*


Assalamualaikum wbt...

Dengan ini Ummi merasmikan Lucky Draw Ummi.(formal giles..hehe) Ade ke org nak join ek..Ok..pada sesape yang nak join senang jer ye, sebab hadiah pun ciput jer, saaaangaaattt murah…Ummi baru nak belajar cara nak handle GA dan Contest, so buat lucky draw dulu…syarat2 nyer :

1- Jadi follower ummi kat SINI dan SITU

2- Letak banner kat entry anda & link ke entry nih.

3- Dalam entry jgn lupa ayat ni: “BAGI SAYA TUALA ITU”

4- Then send link kat komen entry ini…

Senang jer kannn… Ada 2 pemenang sebab ada 2 helai towel ni…

Oh ye..Lucky Draw ni Ummi buat sebab Ummi nak pegi bercuti ke Melaka..

so LD ni untuk penuhi masa yang terluang begitu saja

GOOD LUCK my friends!!!

83 comments:

iRa~" said...

hee..nak join!
http://luvisus.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-ummi.html

aina d' purplecrazz said...

salam kenal ummi
aina join lucky draw ni yer

linknyer:-
http://purplecrazz.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

nadiah said...

salam kenal..
saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

tq

Ms and Mr Red Ribbon said...

salam, dah join :)

http://redribbonboutique.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

farah hairuddin said...

http://farah23-wettbewerb.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

salam kenal ummi~

LyNn'Azlina said...

da join...salam perkenalan kak
http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

sudi2la terjah yer

cik_starzz said...

assalamualaikum..nak join contest ni ya~~

http://starzzsite.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Ms sunsWeetz said...

da join!

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Imaan09 said...

join..
http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Yan said...

join

http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/11/lucky-draw-ummi.html

SyUhAdA said...

salam..

syu join tau..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

tQ~

fideila said...

SALAM, SAYA DAH JOIN

http://chilloutcontest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

TQ!!

zaikulim said...

zai nak jugak tuala tuu

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

remizati said...

salam, sayer join yer

http://remizati.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

anin said...

salam

anin join sama

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Huda said...

salam,

me dah join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

tq

deqdeq said...

salam ummi..
DeQdEq pun join juga...ni linknya yer..http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi-bagi-saya-tuala-itu.html

*azni* said...

join gak la..

http://mamaizzul.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

tq...

EraWaTiE said...

era join

http://erawatie18.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

LyNn'Azlina said...

salam
dah betulkan...tq yer

http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

ctnurkhijah said...

dah join

http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-ummi.html

Sweety said...

saya join

id follower: sweety

link:
http://smilesweety.blogspot.com/2010/11/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Jieda said...

Salam..saya join

id follower:jieda
url:http://join-giveaway.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Kehelan said...

salam

sy join

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

ID: kehelan

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

TQ

As said...

salam...

saya dah join :

http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

nadratul said...

saya join:)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

thank you

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

* iZzaRa * said...

saya join lucky draw ummi ni...

http://izzarashid.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

nanakimie said...

da join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Enna Banana said...

enna joined! :)

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

tiefazatie said...

salam perkenalan ummi.ifa join ye.

id follwer: tiefazatie

tiefazatie said...

salam perkenalan ummi.ifa join ye.

id follower: tiefazatie
link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

ehem2..bagi saya tuala itu!hihi..sj je ulang lg..hihi

ika puk puk said...

dh join =)

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Farah said...

salam Ummi..saya pn nak join jugak!

http://fashirah-m-life.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

aanie said...

salam..dah join..

http://aanie.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

tq..

kakngah said...

hai... nak joint juga.
my n3 >>> LUCKY DRAW UMMI

Ibu Ayra said...

salam kenal ummi..

ros join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

TQ!

ezzamalik said...

ezza join((:

http://ezzathepolkadots.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Hana Kirana said...

salam Sis Umi..

Saya Join juga....

minat tgk tuala tu

ni link saya: http://hafiszalfamily.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

kak long said...

SALAM KENALAN.

kaklong join yer...dah follow sini & situ yer...


http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Miss Miela said...

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/jom-join-lucky-draw-ummi.html

telah menjoinkan diri...lihat yer..:)

Farah said...

http://farrah123.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

azuin said...

DA JOIN

http://azuinn.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

ID: AZUIN

imanmom said...

salam kenal...
saya join ya!

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

tq

nurezzat said...

salam..ezzat mahu join jugakk..

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

shekechik join

http://shekechik.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Normi Ali said...

saya pun nak cuba nasib
http://normiali.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

Normi Ali said...

saya pun nak cuba nasib
http://normiali.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

jura-rahim said...

Salam,

Salam tuan rumah
saya join jugak ...

http://jura-rahim.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

Miss Beau said...

Salam..

Saya join ya.

Ini link saya : http://kamumanis.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Fateen said...

Saya join

http://hanyagiveawaycontest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Ogy said...

Ogy dtg join sama

http://ogy2112.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

SoFiaHB said...

sy join^_^

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

juniza said...

Salam..

Saya join ya.

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

ayuselalu said...

saya pun nak cuba nasib

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

FasiHaH SupiaN said...

salam perkenalan dari saya. :)

nak joinnn! ;)

http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/ld-bagi-saya-tuala-itu.html

leen said...

nak joinnn! ;)


http://emmileen.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Nadiah Sidek said...

saya pun nak tuala tu jugak! hee~

http://mycontestzone.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

princess~leeya said...

ummi.... leeya jgak ye.. =)

http://segitiga91.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html

miera momo chan said...

salam....

miera join!

follower ke 152 blog amna2amzar

follower ke 94 blog amnaamzar

link
Lucky Draw Bagi Saya Tuala Itu

syakila said...

kila join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

rosilah said...

ok join

http://rosilahi.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

sarah said...

Lepak sambil join

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

hadina said...

salam...

ina join jugak ni..
ID follower ; hadina

http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

TQ!

miz ruha said...

join jg,,,

ID follower: miz ruha

http://bird7842.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Mama Zharfan said...

salam

me join

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Keyna said...

Hye ~ sy dah join :)

http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Ayah Zaidi & Ummi Zayda said...

ummi zayda join..

ID:ayah zaidi & ummi zayda

http://alyahafiz.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

segalanyer kuterima... said...

join jugak

ID follower:sakinah

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

izan cute said...

salam...

izan join jugak ni..
ID follower ; izancute

http://izancute.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

S@hB@Nu-BaNuu said...

SaLam saya join gak..

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi-bagi-saya-tuala-itu.html

MisS NadRAH said...

salam..

sy join,,

http://untukcontestaje.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam ziarah dari atie..dah join gak..jemput ziarah yer..

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

ID:~azatie~

Norgadis Labuan said...

Salam, terima kasih kerana sudi mempelawa saya join GA “BAGI SAYA TUALA ITU” nak join ni...

http://sahabatnorgadis.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

AziE-rAh said...

Salam, Azie join jugak yer..
ID follower: Azie-rah
Entry ada di: http://mawar-ayu.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-bagi-saya-tuala-itu.html
Thanks..

fa10 said...

salam kenal ummi,
dah saat-saat akhir ni sempat juga saya join LD ummi..

http://fa10-suka2aje.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

ShAfiEYkA said...

salam..sy join yer ;)

id follower:
ShAfiEYkA

link:
http://shafieykaeika.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...

nak join juga... :D

id follower: Jassnani

http://jassnani.blogspot.com/2010/12/bagi-saya-tuala-itu.html

Mama Balqis said...

saya join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

mrs_zura said...

SALAM,saya dh follow n buat entry
http://shahzurahabibcontest.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummie.html

Myranur Handmade said...

Salam..saya join...

http://myranurhandmade.blogspot.com/2010/12/lucky-draw-ummi.html

Blog Archive

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?

Contest : Siapa Nak Jadi Cover Buku?
Dah menang!!! nnt ada la kat kulit buku KITARAN HIDUP BERKELUARGA

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"

"Gaban's Lovely Craft & Embroidery GA 2010"
ummi menang saguhati

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!

areteacar 1st contest, keluarga bahagia!
ummi salah seorang pemenang jgk!!

"pabila photo mula.... ber...cerita"

"pabila photo mula.... ber...cerita"
Ummi salah seorang pemenang!!

Amna Safiyyah won 3rd Prize

Amna won 1st Prize

Amna won 2nd Prize, Amzar won 3rd prize

KAWAN2 UMMI

NI LAGI KAWAN2 UMMI